Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk Hellendaal – s Gravenzande
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Hellendaal
Zandveltweg 83 2692 AS
s Gravenzande

Praktijknieuws

-Afscheid praktijkmanager/verpleegkundige Dorothy Oomen:
Ik neem na ruim 8 jaar afscheid van de praktijk. De organisatorische veranderingen in de praktijk, maar ook daarbuiten in het werkveld heeft mij doen besluiten om een andere weg in te slaan. Ik kijk terug op een fijne periode waarin ik een waardevol en groot aandeel heb mogen leveren aan de bedrijfsvoering en de zorg voor patiƫnten. Ik dank hen, het team, maar ook mijn netwerk voor het vertrouwen en de samenwerking.
Donderdagochtend 10 augustus is mijn laatste werkdag. Ik wens u allen alle goeds!
Hartelijke groet, Dorothy Oomen
-In verband met het zoeken naar een andere baan is doktersassistente Joyce met ingang van 1 oktober niet meer werkzaam binnen Hellendaal. Medio eind september zal haar laatste werkdag zijn.
-Nieuwe huisarts in opleiding, Mw. E. Ure. Zij zal werkzaam zijn op maandag, dinsdag en woensdag. Mw. Ure is een zeer ervaren basisarts en zal medio november haar opleiding afronden tot huisarts.
-In verband de keuze voor een andere baan is Dorothy Oomen, praktijkmanager en verpleegkundige met ingang van 1 september niet meer werkzaam binnen Hellendaal. Donderdag 10 augustus is haar laatste werkdag.
-In verband met een verhuizing naar elders in het land is huisarts Mw. Bagijn met ingang van 1 september niet meer werkzaam binnen Hellendaal. Woensdag 30 augustus is haar laatste werkdag.