Contact – Praktijk Hellendaal – s Gravenzande
Header afbeelding
Praktijk Hellendaal
Zandveltweg 83 2692 AS
s Gravenzande

Contact

U kunt op diverse manieren contact zoeken met de praktijk:

Telefonisch
Voor het maken van afspraken kunt u bellen tussen 08.00 – 10.00 uur en van 13.00 – 14.00 uur (8 lijnen).

Het algemene telefoonnummer is 0174-445500.

Zodra u verbinding heeft met de praktijk, komt u in een keuzemenu: U toetst vervolgens

1. voor spoedgevallen.

3. voor het inspreken van een recept via de receptenlijn.

5. Is een collegiale telefoonlijn voor directe doorschakeling naar een arts. Dit is alleen bedoeld voor collega huisartsen en medisch specialisten.

Voor overige vragen of het maken van afspraken blijft u aan de lijn, u wordt zo spoedig mogelijk geholpen door de assistente.

Fax
Stuur een fax naar 0174-445501

E-mail
Emailconsult arts en praktijkondersteuner:

Deze functionaliteit is vernieuwd en beter beveiligd. Het vergt daarom wat meer stappen om uw vraag te kunnen stellen. Na invoeren van uw gegevens ontvangt u een z.g. unieke sessiecode op het door u aangegeven emailadres, waarmee u vervolgens in het scherm komt van het vragenformulier. Dit formulier kunt u vervolgens versturen. Het komt terecht bij alle huisartsen, maar zal beantwoord worden door diegene die u in uw aanhef noemt, behoudens bij diens afwezigheid. Klik hier om rechtstreeks naar de Emailconsult module te gaan.

assistente@hellendaal.nl.

Hier kunt u met alle algemene vragen terecht

administratie@hellendaal.nl

Via dit e-mail adres kunt u  uw administatieve vragen stellen .

Website
Links in het tabmenu op de website staan een aantal online formulieren. Hiermee kunt u rechtstreeks een aantal veel voorkomende zaken regelen:

  1. Aanmelden als nieuwe patiënt. Uw aanmelding dient nog gevolgd te worden door een bezoek aan de praktijk teneinde uw inschrijving definitief te maken. Dit laatste heeft te maken met de invoering van de Zorgwet per 1 januari 2006. U kunt dit formulier ook gebruiken voor het doorgeven van wijzigingen. Klik hier wanneer u direct naar dit formulier wilt gaan.
  2. Aanvragen van een herhaalrecept. Na het invullen van de benodigde gegevens verstuurt u de aanvraag met een druk op de knop. Uw recept wordt minimaal op de eerstvolgende werkdag verwerkt. Klik hier om rechtstreeks naar het herhaalreceptformulier te gaan.
  3. E-mail consult arts. Via deze link komt u in een standaard e-mail consult formulier. Uw vraag komt rechtstreeks, zonder tussenkomst van de assistente, terecht bij de huisartsen en zal worden beantwoord door degene die u in uw aanhef noemt, behalve bij diens afwezigheid. Beantwoording van uw vraag vindt zo mogelijk nog dezelfde dag plaats. Klik hier om rechtstreeks naar het Email consult te gaan.