Werkgelukdeskundige – Praktijk Hellendaal – s Gravenzande
Header afbeelding
Praktijk Hellendaal
Zandveltweg 83 2692 AS
s Gravenzande

Terug naar overzicht

Werkgelukdeskundige

Onze praktijkmanager Mw. D. Oomen heeft vorige week de opleiding tot ‘Werkgelukdeskundige’ afgerond. Met deze andere kijk op het HRM in onze huisartsenpraktijk werken we gezamenlijk toe naar meer werkplezier en een gezond werkklimaat:

Bij werkgeluk gaat het om het hebben van positieve emoties en plezier op het werk en ook om de voldoening van het groeien en het benutten van het eigen talent. Gelukkige werknemers dragen bij aan een succesvolle organisatie. Mede door het toenemende aantal mensen met stressklachten, burn/bore -out en de dramatisch lage betrokkenheid van de Nederlandse werknemer zie je dat steeds meer organisaties werkgeluk als oplossing omarmen; bv Anna Ziekenhuis, KPN, Hilton, DSM, de Nederlandse Bank, Dela.

Een werkgelukdeskundige is een manager of stafmedewerker die zich bezighoudt met het vergroten van de geluksbeleving op de werkvloer. De Werkgeluksdeskundige doet dit onder andere door het geven van workshops en (team)coaching en –training gericht op persoonlijk leiderschap en het geven van inspiratiesessies. Daarnaast geeft een Werkgelukdeskundige kennis en inzichten over gelukkig werken of implementeert hij of zij tools of systemen waarmee de geluksbeleving van medewerkers kan worden bevorderd en/of gemeten.

Publicatiedatum: 14-12-2021